Dogodki

Festival prostovoljstva

20.04.2018

Celjski mladinski center v okviru Informacijske točke Evropske unije Europe Direct Savinjska v sodelovanju z Mestno občino Celje letos pripravlja že 13. tradicionalni Festival prostovoljstva.

 

Prostovoljci so nepogrešljivi del marsikatere organizacije, opravljajo plemenita poslanstva in naši družbi dajejo lepšo podobo. Brez njih ne bi bilo tudi nas.

 

V petek, 20. aprila vas tako ob 11:00 vabimo v atrij MCC, kjer bomo razglasili Naj prostovoljce v Mestni občini Celje za leto 2017 in se jim tako zahvalili za njihov prispevek k družbi!

 

Potegujejo se za naslov v petih starostnih kategorijah, v vsaki pa bo izbran po en prostovoljec. Prejeli bodo tako priznanja za svoje prizadevno delo kot tudi praktične nagrade.

 

Dogodek bo spremljal bogat kulturni program, ki ga bodo v čast prostovoljcem pripravile kar njihove podporne organizacije. Na stojnicah se bodo te predstavile tudi širši javnosti.

 

Festival bo povezoval Milan Ninić, predsednik in ustanovitelj društva Enostavno pomagam ter lanski prejemnik državnega priznanja za izjemno prostovoljsko delo na področju socialne dejavnosti.

 

Na festivalu bo nastopila tudi Anabel z zmagovalno skladbo festivala Poprock 2017.

 

Delno financira EU.