Dogodki

Ne zamudite tega tedna v Sovenskih Konjicah!

12.03.2019

Že danes bodo ob 16. uri Gregorjevo obeležili pri Vrtcu in OŠ Špitalič, že jutri, 12. 3., pa bo veselo v Slovenskih Konjicah. Ob 10. uri bodo otroci šol in vrtcev gregorčke spuščali po Konjiškem potočku, ob 16. uri pa bo čas, da svoje gregorčke spustite tudi ostali in sicer po reki Dravinji od mostu pri Centru okusov do mostu s 4 konji na Mestnem trgu. Da bo vse teklo kot mora, bodo poskrbeli člani Turističnega društva Slovenske Konjice.

 

V sredo bodo na svoj račun prišli ljubitelji mode, saj v konjiškem Domu kulture gostimo uspešno modno kreatorko, oblikovalko in izdelovalko unikatnih oblačil s Ptuja, Sanjo Veličkovič. Dogodek bosta s šansoni glasbeno popestrila Sonja Lovrenčič in Marko Zaletelj. Moderirala ga bo Ana Zidanšek.

 

V petek zvečer bo čas za tradicionalno Srečanje ženskih pevskih zborov v konjiškem Domu kulture. Organizira ga JSKD, OE Slovenske Konjice.

 

V soboto se lahko udeležite poučnega sklopa predavanj Johannesa Entfellnerja z naslovom Skrivnosti rastlinskega sveta in njihova povezava s človekom. Potrebne so predhodne prijave. Srečanja organizira Zeliščni vrt Majnika.

 

Nedeljsko jutro pa bo na pohod povabilo »Jožice in Jožeke«.  

 

ZA VEČ PODROBNOSTI POKUKAJTE V TEDENSKI NAPOVEDNIK, KI JE DOSEGLJIV TUKAJ.