Novice

PRODAJA IZDELKOV DRUŽBENE EKONOMIJE V PRODAJNI MREŽI MERKUR d.d.

24.02.2017
PRODAJA IZDELKOV DRUŽBENE EKONOMIJE V PRODAJNI MREŽI MERKUR d.d.

Skupina Brez dobička vam pilotno v sodelovanju s podjetjem Merkur d.d. želi omogočiti prodajo izdelkov organizacij družbene ekonomije v njihovi prodajni mreži. Namen je omogočiti vašo uspešnejšo prodajo za trg zanimivih izdelkov.

 

Skupina Brez dobička izvaja »Program - 1 0 1 2 3«, katerega cilj je vzpostavljanje verig z družbenim učinkom (Impact Chains) ter družbenega pogodbeništva med različnimi sektorji s ciljem razvoja krožne družbene ekonomije (Circular Social Economy). Dejavnost v okviru SKUPa in izvajanja programa Grozd NVO Gorenjske podpira tudi Ministrstvo za javno upravo.

 

Med ključnimi izzivi sektorja družbene oz. socialne ekonomije (socialna podjetja, nevladne organizacije, zaposlitveni centri itd.) so omejene možnosti za vstop in prodajo izdelkov in storitev na trgu.

 

Proizvajalce, ki bi svoje izdelke želeli prodajati v prodajni mreži Merkur d.d. vabijo, da do petka 17.3.2017 izpolnijo vprašalnik na www.socialimpact.si. Vse informacije so obravnavane kot poslovna skrivnost.

 

Skupina Brez dobička je v dogovorih tudi z drugimi trgovci oz. poslovnimi partnerji in vas bodo obveščali o možnostih sodelovanja z njimi. Za morebitne dodatne informacije pišite na info@brezdobicka.si, poglejte na www.socialimpact.si oz. so na voljo na GSM številki 041 684 182 (Primož Šporar).