Dogodki

NeVarno hujšanje

23.10.2019

Marsikdo si želi pred decembrskimi prazniki izgubiti kakšen kilogram ali dva ali pa vsaj ohraniti telesno težo po poletju. Trg nam ponuja ogromno možnosti za hitro hujšanje, vendar pa se moramo vprašati, ali so tablete, praški in drugi proizvodi sploh zdravi za naše telo. Kako shujšati na naraven način? Če bi tudi vi radi na zdrav način izgubili kakšen kilogram ali dva pred poletjem, se nam pridružite na brezplačnem predavanju

Soočanje z izgubo bližnjih

24.10.2019

Marsikdo si želi pred decembrskimi prazniki izgubiti kakšen kilogram ali dva ali pa vsaj ohraniti telesno težo po poletju. Trg nam ponuja ogromno možnosti za hitro hujšanje, vendar pa se moramo vprašati, ali so tablete, praški in drugi proizvodi sploh zdravi za naše telo. Kako shujšati na naraven način? Če bi tudi vi radi na zdrav način izgubili kakšen kilogram ali dva pred poletjem, se nam pridružite na brezplačnem predavanju.

Šaleški koronarni klub vas vabi na predavanje z naslovom "Uporaba antikoagulantnih in antiagregacijskih zdravil"

13.11.2019

Vabljeni na predavanje, ki bo v sredo, 13.11.2019 ob 16:00 uri, v prostorih Mestne občine Velenje, z naslovom "Uporaba antikoagulantnih in antiagregacijskih zdravil".

Vabilo na predstavitev portala dobrodelen.si ter usposabljanje za večjo transparentnost in učinkovitost nevladnih organizacij

19.11.2019

Center nevladnih organizacij Slovenije – CNVOS si že vrsto let prizadeva za večjo transparentnost nevladnih organizacij, zato je, na podlagi dobrih praks drugih držav, nedavno vzpostavil spletno platformo www.dobrodelen.si, ki nevladnikom pomaga biti bolj transparentni in učinkoviti, posameznike in podjetja pa spodbuja, da z donacijami podprejo najboljše organizacije.
  • 1