Dogodki

CNVOS vabi_s trajnostnim financiranjem do večje varnosti in neodvisnosti nvo

17.05.2023

Datum: sreda, 17. maj 2023, od 14.00 do 16.30

Lokacija: splet, preko aplikacije Zoom

Maksimalno število udeležencev: 15 organizacij

Kotizacija: brezplačno

Rok za prijavo: 8. maj 2023 do 23.59

 

Vabljeni na 3-urno delavnico, na kateri vam bo Veronika Vodlan, projektna svetovalka na CNVOS,  predstavila temeljna načela trajnostnega financiranja, najbolj učinkovitega načina do večje finančne varnosti vaše organizacije.

 

Trajnostno financiranje je praktičen, sistematičen in inovativen pristop k dolgoročnemu zagotavljanju sredstev iz različnih virov. Usklajen je s potrebami in interesi posamezne organizacije. Z njegovo pomočjo si lahko in si boste zagotovili večjo finančno varnost, hkrati pa ohranili visok nivo samostojnosti.

 

Udeleženci boste na praktičnih primerih spoznali, kako raziskati potencialne vire na različnih področjih – od donacij, članarin in razpisov do javnih naročil in tržnih aktivnosti, naučili se boste, kako se odločiti, katere od njih je smiselno izkoristiti in katere morda opustiti. Da boste pri tem kar najbolj učinkoviti, vam bodo predstavili princip trajnostnega sonca, šestih korakov, s pomočjo katerih lahko vedno preverite, kje na poti k trajnostnemu financiranju ste in kako naprej.

 

Več informacij na povezavi: https://www.cnvos.si/kaj-pocnemo/izobrazevanja/aktualna/s-trajnostnim-financiranjem-do-vecje-varnosti-in-neodvisnosti-nvo/

 

VIR: CNVOS