Dogodki

(Najemniški SOS)_Delavnica za nevladne organizacije: Skupaj za izboljšanje pravic najemnic_kov

02.02.2023

Najemniški SOS predstavnice in predstavnike nevladnih organizacij vabi na delavnico Skupaj za izboljšanje pravic najemnic_kov, ki jo organizirajo v četrtek, 2. februarja, med med 10.00 in 11.30 preko spletne platforme Zoom.

 

Na dogodku boste spoznali najemniške pravice, pogledali kršitve, ki si jih največkrat privoščijo najemodajalci_ke, razpravljali o učinkovitih načinih obravnavanja in reševanja teh kršitev ter snovali strategije izboljšanja trenutnega stanja.

 

Organizatorji bodo predali nekaj predlogov za delo z najemniki_cami, ki lahko pomagajo pri izogibanju pastem najemnega trga ter soočanju z morebitnimi kršitvami. Izkušnje in znanje, ki so jih nabrali z dosedanjim delom, želijo z vašo pomočjo nadgraditi in zagotoviti, da boste lahko najemnice_ke skupaj podpirali v boju za dostojno bivanje.

 

Več informacij o dogodku je na voljo v vabilu, ki je priloženo temu sporočilu, če pa imate kakršnakoli vprašanja, jih lahko posredujete na e-naslov nejc@danesjenovdan.si.

 

Udeležbo je treba potrditi najkasneje do 31. januarja, in sicer v spletnem obrazcu, ki ga najdete tukaj: https://djnd.si/ehek.