Dogodki

CNVOS-ova - DELAVNICA: Pripravimo se na Javni poziv za izvedbo akcij za obrambo evropskih vrednot

12.09.2023

Če se boste prijavljali na »Javni poziv za izvedbo akcij za obrambo evropskih vrednot«, za vas CNVOS organizira informativno delavnico. 

Cilj poziva je podpreti organizacije pri nujnih zagovorniških, pravnih, komunikacijskih in drugih akcijah (npr. odziv v medijih, protesti, zbiranje podpisov, priprava amandmajev ipd.), ki so načrtovane kot takojšen odziv na različne izzive (npr. zaščita EU vrednost in temeljnih pravic, pritiski odločevalcev na delovanje NVO), ter podpora aktivnostim, ki so načrtovane kot priložnost (oblikovanje politik ali predpisov) z namenom pozitivnega vplivanja tako na lokalno kot nacionalno in EU raven (npr. volitve v evropski parlament, promocija EU vrednot).

 

Informativna delavnica bo potekala 20. 9. 2023 ob 10.00 uri prek spletne platforme Zoom. Prijave sprejemajo do zapolnitve prostih mest oziroma najkasneje do 18. 9. 2023.

 

Več na povezavi: https://www.cnvos.si/prijavnice/impact4values-javni-poziv-za-izvedbo-akcij-za-obrambo-evropskih-vrednot-informativna-delavnica-prijava/

 

VIR: CNVOS