Novice

DEDEK MRAZ IN LISIČKA ZA ISKRICE V OČEH IN NASMEJANA LIČKA

07.11.2023
DEDEK MRAZ IN LISIČKA ZA ISKRICE V OČEH IN NASMEJANA LIČKA

Kljub temu, da še ne diši po snegu ali prazničnih dobrotah,jih je dedek Mraz že pocukal za rokav in povedal, da se neizmerno veseli letošnjega obdarovanja otrok zaposlenih v nevladnih organizacijah. Priskočili so mu na pomoč in v sredo, 20. decembra 2023, ob 17. uri rezervirali Veliko dvorano Slovenskega mladinskega gledališča.

Leto je naokoli in na CNVOS tudi letos organizirajo dogodek, na katerem bo otroke zaposlenih v nevladnih organizacijah najprej navdušila lutkovno-igrana predstava »Kako je lisica dobila zlati rep«, nato pa jih bo pozdravil »čisto pravi« dedek Mraz in jim razdelil darila.

Vse zainteresirane organizacije vabijo, da se na dogodek čim prej prijavijo in sporočijo število otrok, spol ter njihovo starost, da bodo pripravili darila za vse otroke. Darila bodo prilagojena starosti in spolu otroka. Vsaka organizacija krije stroške daril za otroke svojih zaposlenih. Prispevek za darilo znaša 20 evrov. Prijave bodo sprejemali do zapolnitve prostih mest oz. najkasneje do 20. novembra, zato pohitite.

Se vas veselijo 20. decembra 2023 ob 17. uri v Slovenskem mladinskem gledališču!

Ekipa CNVOS in dedek Mraz :)

 

PRIJAVA

 

 

Vir: CNVOS