Novice

Novosti vodenja evidenc delovnega časa - za zamudnike

18.10.2023
Novosti vodenja evidenc delovnega časa - za zamudnike

Zaradi velikega zanimanja organizirajo dodatni termin za delavnico o novostih vodenja evidenc delovnega časa.

Datum: 14. november 2023, od 14.00 do 15.30

Lokacija: splet, preko aplikacije Zoom

Maksimalno število udeležencev: 40 

Kotizacija: delavnica je brezplačna

Rok prijave: 7. 11. 2023 oziroma do zapolnitve mest

 

Spremembe pri vodenju evidenc na področju dela veljajo tudi za nevladne organizacije. Evidence je treba voditi tudi za prostovoljce in študente, ki opravljajo delo v vaši organizaciji. Prav tako je treba voditi v okviru evidence o izrabi delovnega časa kar nekaj novih podatkov (npr. čas prihoda, čas odhoda, koriščenje malice). Novosti je treba uskladiti do 20. novembra 2023.

Da boste lahko uskladili vodenje evidenc o izrabi delovnega časa z veljavno zakonodajo, vam bomo na brezplačni delavnici predstavili:

  • za koga vse je potrebno voditi evidence o izrabi delovnega časa,
  • katere podatke je potrebno po novem voditi v evidenci,
  • nove obveznosti delodajalca,
  • hramba evidenc in
  • ali je potrebno voditi evidenco le v digitalni obliki.

Delavnico bo vodila Petra Cilenšek, vodja njihove pravne službe, ki se bo na koncu posvetila tudi vašim vprašanjem in vam pomagala razrešiti dileme.

 

PRIJAVA

 

S prijavo se zavezujete, da boste obiskali delavnico. Na delavnici lahko manjkate le, če imate za odsotnost upravičene razloge. Če jim za neudeležbo ne boste posredovali opravičila, bo vaša organizacija izgubila možnost udeležbe na brezplačnih delavnicah CNVOS v naslednjih 12 mesecih. 

Ker je povpraševanje za njihove delavnice veliko, je prav, da priložnost za udeležbo dobijo tisti, ki nameravajo aktivno sodelovati. Če niste prepričani, da boste lahko na delavnici aktivno sodelovali, vas prosijo, da mesto prepustite nevladniškim kolegicam in kolegom. Hvala za razumevanje!

 

 

Vir: CNVOS