Novice

POZIV K IMENOVANJU PREDSTAVNIKOV V ODBOR ZA PODELITEV DRŽAVNIH PRIZNANJ NA PODROČJU PROSTOVOLJSTVA IN POZIV ZA ČLANSTVO V ETIČNI KOMISIJI ORGANIZIRANEGA PROSTOVOLJSTVA

14.11.2023
POZIV K IMENOVANJU PREDSTAVNIKOV V ODBOR ZA PODELITEV DRŽAVNIH PRIZNANJ NA PODROČJU PROSTOVOLJSTVA IN POZIV ZA ČLANSTVO V ETIČNI KOMISIJI ORGANIZIRANEGA PROSTOVOLJSTVA

Slovenska filantropija je pretekli teden objavila dva poziva, in sicer (1) poziv prostovoljskim organizacijam k sodelovanju pri izboru predstavnikov prostovoljskih organizacij v Odbor Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva za obdobje 20242028 ter (2) poziv zainteresiranim posameznikom h kandidaturi za člane Etične komisije za nov štiriletni mandat.

Podrobnosti in povezavi na poziva objavljajo v nadaljevanju.

 

POZIV K IMENOVANJU PREDSTAVNIKOV PROSTOVOLJSKIH ORGANIZACIJ V ODBOR RS ZA PODELITEV DRŽAVNIH PRIZNANJ NA PODROČJU PROSTOVOLJSTVA ZA OBDOBJE 20242028

Slovenska filantropija je na podlagi poziva Ministrstva za javno upravo RS objavila poziv prostovoljskim organizacijam k sodelovanju pri izboru štirih predstavnikov prostovoljskih organizacij in štirih namestnikov v Odbor Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva za obdobje 20242028.

Kandidate lahko predlagajo nevladne organizacije, ki imajo status prostovoljske organizacije v skladu z 9. členom Zakona o prostovoljstvu oziroma so vpisane v Vpisnik prostovoljskih organizacij in organizacij s prostovoljskim programom na AJPES.

Besedilo poziva in prijavni obrazec najdete na portalu prostovoljstvo.org. Rok za prijavo v postopek je 22. november 2023 do 12. ure.

 

JAVNI POZIV ZA KANDIDATE ZA ČLANSTVO V NOVI SESTAVI ETIČNE KOMISIJE ORGANIZIRANEGA PROSTOVOLJSTVA

Kot koordinatorica tehnične podpore Etični komisiji je Slovenska filantropija objavila tudi poziv zainteresiranim posameznikom h kandidaturi za člane Etične komisije za nov štiriletni mandat.

Kandidate lahko predlagajo organizacije, ki so podpisnice Etičnega kodeksa organiziranega prostovoljstva.

Besedilo poziva in prijavni obrazec najdete na portalu prostovoljstvo.org. Rok za prijavo je 28. november 2023.

 

 

Vir: CNVOS