Dogodki

Kako učinkovito organizirati javno prireditev?

10.04.2024

Datum: četrtek, 25. april 2024, od 10. do 13. ure

Lokacija: splet, prek aplikacije Zoom

Maksimalno število udeležencev: 60

Kotizacija: brezplačno

Rok prijave: do zasedenosti prostih mest oziroma najkasneje do 17. aprila do 12. ure.

 

Organizacija javne prireditve ni mačji kašelj. V okviru delavnice vas bomo opozorili na različne pasti, z vami delili ključne informacije, obveznosti in praktične nasvete ter vam tako pomagali, da bo organizacija vašega naslednjega javnega dogodka potekala bolj gladko in učinkovito.

 

Petra Cilenšek, vodja pravne službe CNVOS, vam bo predstavila:

  • Kaj natančno je javna prireditev?
  • Prijava javne prireditve na Policiji ali Upravni enoti
  • Kakšne so obveznosti organizatorja?
  • Prodaja izdelkov in druga pridobitna dejavnost na prireditvi nevladne organizacije
  • Možnost zbiranja prostovoljnih prispevkov
  • Varstvo osebnih podatkov na javni prireditvi – fotografiranje in snemanje

 

Prireditve si pogosto težko predstavljamo brez glasbe. Zato vam bosta vse obveznosti glede uporabe glasbe na prireditvi predstavila predstavnika Združenja za zaščito glasbenih avtorskih pravic SAZAS in Zavoda za uveljavljanje pravic izvajalcev in proizvajalcev Fonogramov Slovenije IPF.

 

Prijava

 

S prijavo se zavezujete, da se boste delavnice udeležili. Na delavnici lahko manjkate le, če imate za odsotnost upravičene razloge. Če nam za neudeležbo ne boste posredovali opravičila, bo vaša organizacija izgubila možnost udeležbe na brezplačnih delavnicah CNVOS v naslednjih 12 mesecih. 

Ker je povpraševanje za naše delavnice veliko, je prav, da priložnost za udeležbo dobijo tisti, ki nameravajo aktivno sodelovati. Če niste prepričani, da boste lahko na delavnici aktivno sodelovali, vas prosimo, da mesto prepustite nevladniškim kolegicam in kolegom. Hvala za razumevanje!